Klaszikus épületek 3D kirakós formájában

A gyerekeket nyilván még nem nagyon érdekli az építészet. Viszont, ha a klasszikus épületek közül saját kezűleg építhetnek fel néhányat, akkor játszva tanulhatják meg a nagyobb világvárosok nevezetességeit.

Ezek mellett az sem egy elhanyagolható dolog, hogy nagyon jól mutatnak a kirakott klasszikus épületek, amelyek 3D puzzle formájában érhetőek el az S-Color játék webáruház kínálatában. Minden darab apró részleteket tartalmaz, ezért olyan lenyűgöző, amikor összeállnak egy teljes egésszé.

A hagyományos kirakósok gyakran egy idő után unalmassá válnak és nem kötik le a kicsik figyelmét. Viszont, ha nem síkban, hanem térben jelennek meg előttük a klasszikus épületek, akkor jobban ámulatba esnek az alkotásaik láttán.

A webáruház kínálatában található változatokból New York különböző részeit lehet kirakni, amelyek össze is illeszthetőek, hogyha sikerül beszerezni minden változatot a klasszikus épületekből. Kiváló árak, nagyszerű minőség és garantált az önfeledt szórakozás. Ezeket kínálja az S-Color játék webáruház minden érdeklődőnek.