Kerítés változatos kivitelben

Változatos kerítések
Változatos kerítések

Az emberi lélek számára fontos a biztonságérzet. Annyi tényezővel futunk össze nap mint nap, amelyek veszélyt jelenthetnek ránk nézve, hogy meg sem lehet számlálni.

Ezért, amikor munka után fáradtan hazaérnünk, szeretnénk magunkat egy erős és megbízható kerítés mögött tudni. Ez az első védvonal, de azért nem árt ha többel is felvértezzük magunkat. Ahogy tartja a mondás, ízlések és pofonok. Ezért ahányan vagyunk, annyi féle kerítés mögé bújunk.

Se szeri, se száma a különböző faragásoknak, motívumoknak, de mivel az ezeket készítő mesterekkel már csak ritkán lehet találkozni, ezért sokunknak más irányban kell kopogtatni. Egy mesterkézből kikerült kovácsoltvas kerítés mindig is impozáns látványt nyújtott, ám sajnos elég borsos az ára, így nem mindenki engedheti meg magának ezt a luxust.

Ott vannak még az elemes kerítések, amelyek kialakítása nem is olyan merev, mint ahogyan azt gondolnák. A betonkerítések ma már nem olyan egysíkú, rideg tákolmányok, hiszen kedve szerint állíthatja össze bárki, ha úgy tetszik fa- vagy vaselemekkel kiegészítve, így érve el a kívánt hatást.