Indul az emelt szintű informatika érettségi felkészítés

Az érettségi időszak itt van már a végzős középiskolások nyakán. Aki még nem kezdett el készülni, annak a legfőbb ideje belevágni. Még nincs késő az emelt szintű informatika érettségi felkészítés megkezdéséhez sem. Amennyiben Ön valamilyen programozói szakirányra adta be a jelentkezését, akkor látogasson el a c-programozas.hu weboldalra, ahol ízelítőt kaphat az emelt szintű informatika érettségi felkészítés programjából, emellett pedig a tapasztalt felkészítő tanárokkal is felveheti a kapcsolatot.

Legyen szó akár a C, a Java vagy a Pascal programnyelvről, mindegyikből elsajátíthatja azt az alaptudást, amelyre szüksége van ahhoz, hogy a kiszemelt felsőoktatási intézménybe bejuthasson a megszerzett pontszámai alapján.

Az emelt szintű informatika érettségi felkészítés az ország bármely pontjáról, valamint a külhoni, de magyarországi egyetemre jelentkezett magyaroknak is elvégezhető, hiszen távoktatással könnyedén megoldható a dolog. Sőt, megismerheti azokat a tananyagforrásokat, amelyekből akár autodidakta módon is gyarapíthatja az ismereteit.