Siemens Unify OpenStage telefon a gyors kommunikációért

Mindegy, hogy az irodák között vagy házon kívülre telefonál az ember, fontos, hogy ehhez adott legyen a megfelelő eszköz. Igaz, hogy a legtöbben ma már a saját okostelefonjukat használják, mégis a cégeknek a Siemens Unify OpenStage telefon a tiszta kommunikációt hozza el. Az ugyanabban az időben zajló beszélgetések szétválasztottak kell legyenek és még véletlenül se fordulhasson elő, hogy illetéktelenek halljanak meg bármit.

Még ha nincsenek is komolyabb titkok a vállalaton belül, nem biztos, hogy jó mindenkinek mindent hallani. A Siemens Unify OpenStage telefon rendszerrel ez egészen biztos nem történhet meg, hiszen minden vonal külön fut. A központot kezelő még ha akarná sem tudná véletlenül összekapcsolni a különböző irodákban ülő személyeket.

A Siemens Unify OpenStage telefon sokak kedvence lehet a kifinomult dizájnjával és egyszerű, érthető kezelési módjával, ami gyorsan elsajátítható. Amikor egy új eszköz a megrendelőhöz érkezik, mindenkit érdekel mit tud és szeretné mielőbb kipróbálni.