Így zajlik egy klíma beszerelése

A klimaszakaruhaz.hu weboldalon megtudhat mindent a klíma beszerelésről
A klimaszakaruhaz.hu weboldalon megtudhat mindent a klíma beszerelésről

Mindig nagy örömöt jelent, amikor az embernek sikerül valamit vásárolnia, amitől kellemesebb és kényelmesebb lesz az élete. Csakhogy néha nem számít a szerelési költségekre, csak miután már megtörtént a vásárlás. A klimaszakaruhaz.hu weboldalon elolvashatja, hogy hogyan zajlik egy klíma beszerelése. Nyilván ez hatalmas előny, hiszen így előre kiszámolható, hogy mennyibe kerül egy ilyen készüléknek a beüzemelése. Ezen az oldalon minden információ megtalálható, ami a beszereléssel kapcsolatos.

Mindenekelőtt megnyugodhat, hiszen olyan szakemberek végzik el a szükséges munkálatokat, akik hivatalos okmányokkal rendelkeznek és be vannak regisztrálva az NKVH-nál, vagyis nem kell tartania attól, hogy olyanok jelennek meg a lakásában, akik csak a pénzre hajtanak, de a munka már nincs ínyükre, ráadásul nem is értenek hozzá. Még mielőtt beengedné a lakásába, kérheti, hogy igazolják magukat a szóban forgó szakemberek, így saját maga győződhet meg arról, hogy valóban a klimaszakaruhaz.hu munkatársai végzik el a beüzemelést. Ugyanakkor megtudhatja, hogy milyen költségekkel jár a klíma szakszerű beszerelése, így nem kell attól sem tartania, hogy becsapják. Nem kell többet egy fillérrel sem kifizetnie ezért a szolgáltatásnál, mint 50.000 Ft. Lehet, hogy elsőre kissé borsosnak tűnik, azonban ez az ár nemcsak a beüzemelés díját tartalmazza, hanem mindazokat az eszközöket és kellékeket, amelyek ezen munkafolyamat elvégzéséhez elengedhetetlenek, vagyis: 3 méter rézcsövet, a tartókonzolt, elektromos vezetékeket.

Ha a felsorolt eszközöket külön kellene megvásárolni és megbízni egy szakembert, nem biztos, hogy ennyivel megúszná. Arra viszont figyelni kell, hogy a szóban forgó szolgáltatás csak abban az esetben igényelhető ezen az áron, amennyiben a klímaberendezés a Logit Kft kínálatából volt megvásárolva. Ugyanakkor a beszerelés mindennap a rendes munkaidőn belül történik. Abban az esetben, ha valaki más forgalmazótól vásárolt vagy a munkaidőn kívül igényelné a beüzemelést, valószínűleg plusz költségekre kell számítania.