Igazán hatásos testápoló

Annak érdekében, hogy a bőrünk mindig hidratált és puha lehessen, a kozmetikai termékek rendszeres alkalmazására van szükség. Egy nívós testápoló csodákra képes, ezért törekednünk kell arra, hogy a felhámnak legjobb terméket szerezzük be és használjuk. Tanácsos felkeresni a wellmaxx.hu webshopot, ugyanis ennek bőséges választékában kizárólag magas színvonalú produktumok kaptak helyet. Testreszabott választás a termékpaletta egyik tagja, a Hyaluron hidratáló és bőrfiatalító testápoló, ami 200 ml kiszerelésben érhető el. 24 órán keresztül képes hidratáltan tartani a száraz bőrt, úgyhogy optimális az igénybevett felhámra.

Megelőzhetőek a használatával a korai öregedés jelei is, valamint kezelhetjük a finom ráncokat és vonalakat. Amellett, hogy kitűnően hidratál, megnyugtatja a stresszes bőrt és semlegesíti a bőrfelületet a környezet káros hatásaitól. Ez a testápoló csodálatos ápolóréteggel borítja be a bőrt. Jelentősen lassítja a bőröregedést, hasonlóan a webáruházban kapható más termékekhez.

Amíg alszunk, az éjszakai krém teszi a dolgát

Nagyon jó hír ez mindazoknak a hölgyeknek, akik szeretnék eltüntetni a ráncokat az arcukról. A bőrsejteket intenzíven regeneráló éjszakai krém gátolja az öregedést, feszesítő és bőrtömörség fokozó hatással rendelkezik. Kiváló ápoló és javító hatással bír, a nyugalmi fázisban mélyreható ellátásban részesíti a felhámot, így az reggelre teljesen regenerálódik. Az éjszakai krém rendszeres alkalmazása nyomán jelentősen javul az arcbőr rugalmassága és tömörsége, sima, feszes és láthatóan szebbé válik.

Hasznos összetevői közé tartozik a Peptide Vinci 02, ami erősíti a sejtek összetartását, elősegíti a kollagén-szintézist. A Matrixyl 3000 javítja az arcbőr rugalmasságát és feszességét, az E-vitamin fontos szerepet játszik a sejtmegújulásban, a jojoba olaj kisimítja és selymessé varázsolja a felhámot. Az éjszakai krém hatóanyagai közül a Macadamia mogyoróolaj könnyen beszívódik, véd a kiszáradástól, a shea dióvaj pedig puhító hatásával teszi még csodálatosabbá a bőrt. Minden este ajánlott alkalmazni a gondosan megtisztított arcra.