Relax sarokkanapé szuper kivitelben

A legtöbb lakásban előfordul, hogy a szobák sarkai nincsenek praktikusan kihasználva, onnan gyakorlatilag csak a port szoktuk feltakarítani. Viszont egy kiváló relax sarokkanapé jól hasznosítja a teret, úgyhogy kedvelt megoldás a nappalik berendezéséhez. Persze még számos funkcióval is el van látva, amelyekkel a tulajdonos maximális kényelmét szolgálja. Igazán szép, elegáns színű és kialakítású a jobaratokfotel.hu internetes szakáruház kínálatában fellelhető relax sarokkanapé, ami közbenső karfa nélkül készült, így kisebb helyen elfér, mint a 3+2+1 garnitúrák kanapéiból épített sarok.

A szélső ülései és a háttámlája közel a vízszintes helyzetig dönthető, de a lábtartóját is a megfelelően kényelmes magasságba lehet emelni. Kézi és motoros működtetéssel egyaránt lehet használni, italtartós konzollal szintén fel van szerelve ez a remek modell. 120 kg súlyig terhelhető a relax sarokkanapé, amin az egész család nyugodtan és komfortosan pihenhet. Esős hétvégeken elszórakozhatnak mindnyájan a tévé előtt, hiszen a kanapé megfelelő kényelmet nyújt ehhez.

A házimozi fotel mélyén is jól lehet pihenni

Ezeket a termékeket is a rendelkezésünkre bocsájtja a webáruház, méghozzá igazán szuper kivitelekben. Például a készleten szereplő Pearson, fal mellé állítható házimozi fotel extra komfortos üléssel van felszerelve. A kárpitja bézs színű, tehát nagyon elegáns, meleg árnyalatú darab. Lényeges jelleg ez, hiszen a lakásban lévő minden bútordarabnak illenie kell a többihez annak érdekében, hogy az összkép tökéletes lehessen. Amerikai gyártású modellről beszélünk, ami a legjobb minőséget képviseli.

Az ülésszerkezet alapját a szilárd fémkeretre boltozatosan szerelt hullámrugók képezik. A házimozi fotel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítja, köszönhetően a hullámrugók fölé szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugóknak. Egyben a kifogástalan szellőzést is szolgálja a fémrugós szerkezet. A cég bemutatótermében ez a házimozi fotel kipróbálható és raktárkészletről azonnal megvásárolható. Válassza mindazt a kényelmet, amit ez a bútorzat nyújthat, hogy legalább a szabad idejében pihenjen luxus körülmények között!