Hiteles cégkivonat vagy közjegyzői hitelesítés?

Időnként összetévesztik az autentikus másolatokat a közjegyző által hitelesített kópiákkal. A hiteles cégkivonat egy szervezettől származik, míg a közjegyző által hitelesített példány egyszerűen az eredeti dokumentum fénymásolata, amit egy közjegyző hitelesített.

Az utóbbiakat általában nem fogadják el az üzleti bejelentéseknél vagy hitelesítési kérelmeknél, például az apostille okiratok kiállításánál. Amennyiben közjegyzői hiteles másolatra van szüksége, gyakran találhat ilyen szolgáltatásokat a bankoknál vagy a magánvállalatoknál, amelyek általános üzleti szolgáltatásokat nyújtanak, például fénymásolást és a postázást.

A közjegyzői követelmények országonként eltérőek, de a felelős személyek általában összehasonlítják az eredeti dokumentumot és a fénymásolatot annak ellenőrzése érdekében, hogy a másolat valódi-e, majd hozzáadják a megfelelő bélyegzőket és aláírásokat. A hiteles cégkivonat megszerzéséhez elég egy egyszerű kérelmet benyújtani a hitelescegkivonat.com weboldalon és gyorsan kézhez kapható az irat.