A Mátraszentlászló szállás télen is látogatható

Magyarországon bár nem látogathatunk meg nagyobb hegységeket, még így is rendelkezünk magas dombokkal. A Mátraszentlászló szállás arról a leghíresebb, hogy közel van a Galyatetőhöz, ami az országunk második legmagasabb pontja. Ha jó látási viszonyok között látogatjuk meg a hegyet, akkor szinte Pestig is el lehet látni.

Az itteni vendégházak úgy vannak kialakítva, hogy az év bármelyik szakában megfeleljenek az igényeknek. Általában az emberek télen szokták igénybe venni, hiszen a hó kedvelőinek nagyszerű lehetőséget nyújt a közeli sípálya. Bár a klímaváltozás miatt a hőmérsékletingadozások és a csapadékmennyiség változik, így kissé kiszámíthatatlan, a hóágyúknak hála, biztosan nem fogunk fehér terep nélkül maradni.

Az a jó ezekben a hegyi kirándulásokban, hogy teljesen megnyugtatják az embert és akár az egész családdal el lehet menni, a kisgyermekeket is beleértve. A friss levegő a Mátraszentlászló szállás közelében is érezhető, ami biztosan segít majd az esti alvásban. A nyári hónapokban tökéletes túrázó hely.