Hallottál már a webáruház bérlésről? Így működik

Egyre többen unják meg az alkalmazotti státuszt, a munkahelyi szigorúságot és az elégtelen fizetést, így sokan döntenek az internetes kereskedelem elkezdése mellett. Persze, ehhez szükség van egy jól működő online üzletre, amit bérelni a legolcsóbb. A viltor.hu weboldalon minden hasznos információt megtalálhatsz a webáruház bérlésről. Sok előnnyel jár a bérlés.

Az egyik, hogy az online áruházunk új funkciókkal bővül, mert egy webáruház üzemeltetése során folyamatosan fejlődni kell annak érdekében, hogy az ott kínált szolgáltatások, termékek vevőre találjanak, tehát a mi boltunk jobban teljesítsen a konkurenseknél. A Viltor szakértői már 13 éve profi módon segítik azokat a kereskedőket, akik tőlük bérelnek webáruházat. Elmondható, hogy itt szinte minden héten vannak új fejlesztések, amelyekkel az áruházak megjelenése modernebb, szebb lesz. A bérlők, vagyis az online kereskedők többféle fizetési és szállítási módot kínálhatnak a vásárlóiknak.

A cégtől bérelhető webáruházakban minden funkció működik, nincsenek eltérő tudású csomagok. Egyetlen funkcióról sem kell lemondanod pusztán azért, mert ezért nem tudnál többet fizetni. A modern webáruház arculatok szintén fontosak, de emiatt sem kell aggódnod, ha a Viltor mellett döntesz. Az elérhető arculatokat megtekintheted a viltor.hu weboldalon. Reszponzív kialakításúak az arculatok, ami azt jelenti, hogy automatikusan alkalmazkodnak minden megjelenítő eszközhöz, asztali számítógéphez, táblagéphez, okostelefonhoz egyaránt.

Saját logóval teheted személyesebbé a webshopod külső megjelenését, ha úgy tetszik, akkor módosíthatod a színeket. A szakértők tudják, hogy egy webáruház indítása nem kis anyagi ráfordítást igényel a kereskedőtől, ezért úgy alakították a bérlés díját, hogy az ne terhelje meg a kliensek pénztárcáját. A Viltor rendszerben már 2708 Ft/hó összegért is bérelhetsz webáruházat, amiben 250 terméket értékesíthetsz. Ez 2 év alatt mindössze 65 000 Ft, ami igazán kedvező árnak minősül. Gondold át a bérlés lehetőségét és kereskedj online sikerrel!