A festett MDF ajtó sokféle kialakítású lehet

A nyílászárók napjainkban már nemcsak fából vagy fémből készülnek, igen népszerű alapanyag a műanyag, valamint az MDF, vagyis a préselt farostlemez. 3-6 cm vastagságú lemezből készül a festett MDF ajtó, ami nem zsugorodik, nem reped és kiváló a hangszigetelő képessége. Mivel az előállítása nem költséges, így a festett MDF ajtó funkcionális, ráadásul nem is kerül sokba.

A tiszaajtoablak.hu webshopban közel 100 modell található ebben a termékkategóriában, leginkább fehér színben, de ezen kívül a RAL színskála bármelyik színében is kérhető online vagy a budapesti és a debreceni szaküzletben személyesen. A különféle festéseken köszönhetően, az ilyen ajtó gyakorlatilag mindenféle stílusú enteriőrbe beilleszthető.

Az esztétikai értéke mellett, az ellenálló jellege is említésre méltó, hiszen megfelelő karbantartás és tisztítás mellett, az ilyen kialakítású modellek időtállóak. A festett MDF ajtó kategóriában fellelhetőek az üveglapokkal és különféle fém berakásokkal dekorált, mutatós típusok is.