Gyors hajnövesztés a haj egészségének fenntartásával

Gyors hajnövesztés
Gyors hajnövesztés

A hajnövesztés üteme alapjában véve nem egy olyan dolog, amit megváltoztathatunk. A haj nem fog lassabban vagy gyorsabban nőni csak azért, mert mi azt akarjuk, vagy valami csodaszerrel bekenjük. A hajszálak átlagosan havi egy centimétert nőnek, így lényegében a gyors hajnövesztés csak azt jelenti, hogy ezt a maximumot próbáljuk fenntartani.

Azt pedig, hogy legalább ennyivel bővüljön a hajkorona egy hónap alatt, csak úgy érhetjük el, ha odafigyelünk a hajhagymák egészségére. Ugyanis a növekedés,a tévhitek ellenére, innen indul, így hiába vágjuk gyakrabban a végeket, hiába kenjünk a töredezett részeket, mert a gyors hajnövesztés csak a gyökereken múlik.

Persze szebb a hatás, ha nincs töredezés és nem szárazak, seprűsek a szálak, de attól, hogy ezektől megszabadulunk, a növekedésben nem fogunk változást hozni. A relatív gyors hajnövesztés a szükséges vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek pótlásával érhető el, amelyeket bejuttathatunk a szervezetbe külsőleg és belsőleg is. Válogathatunk különféle kapszulák és fogyasztásra alkalmas cseppek közül, illetve használhatunk a haj szépségét szolgáló samponokat, kondicionálókat és pakolásokat is.

Ezek a gyors hajnövesztés megvalósítását ígérő készítmények általában A-, B-, E- és H-vitaminokat tartalmaznak, valamint gyakori összetevő a folsav, a magnézium, a vas, a cink és a szilícium is. Némely hajnövesztő szerhez ezeket az anyagokat szintetikus módon adják hozzá, de vannak olyan természetes termékek is, amelyek olyan növényi kivonatokból készülnek, amelyek gazdagok ezen elemekben. Az egeszsegszakerto.hu weboldalon mindkét típusból megismerhet különféle alternatívákat, illetve a gyors hajnövesztés kivitelezéséhez is kaphat hasznos tippeket, tanácsokat.

Amennyiben már többször próbálkozott tincsei megnövelésével, de mindeddig sikertelenül, akkor mindenképpen érdemes ellátogatni ide, mielőtt újabb próbálkozásba kezd, hogy ezúttal a megfelelő tudással kezdhessen hozzá a gyors hajnövesztés valóra váltásához. Ha pedig most először döntött amellett, hogy az ollót inkább hanyagolná, akkor az itt található tanácsokkal már elsőre sikerrel járhat.