A szőnyegszegés megmenti a szakadozott szélű szőnyeget

Megmenti a szakadozott szélű szőnyeget
Megmenti a szakadozott szélű szőnyeget

A lakásokban rendszeresen gondot okoznak a szőnyegek, ezért egyre többen mondanak le róluk. A szőnyegek tisztítása, karbantartása rengeteg vesződéssel jár, időnként szükség van egy ipari tisztításra is. A magas nyomással történő tisztítás gyakran megrongálja a szőnyegek széleit.

A szőnyegszegés érdekes mesterség, de komoly gépeket és hozzáértést igényel. A legnehezebb a szakadozott szélű, megrongálódott szőnyegek szegése, mert a jó munka érdekében, először egyenesre kell vágni, majd kijavítani. Ezt otthon, a lakásban nem lehet megoldani, ezért feltétlenül a szegőműhelybe szükséges szállítani.

Mivel a szőnyegek mérete gyakran meghaladja a személygépkocsi csomagterének a méretét, a szállítása is komoly akadályokba akad. A legjobb megoldás, ha a szőnyegszegés szállítással, tisztítással együtt van megrendelve, így pár nap múlva teljesen felújított szőnyeget kap vissza. Hol lehet elérni egy megbízható szőnyegszegés és tisztítás szolgáltatást nyújtó céget? Böngésszen a szonyegtisztitas24.hu weboldalon, ahol Ön is megtudhatja azonnal!