Greffe de cheveux a kopaszodó férfiaknak

A kopaszodás ellenszere a Greffe de cheveux
A kopaszodás ellenszere a Greffe de cheveux

A középkorú férfiaknál gyakran jelentkező probléma a kopaszodás. Ez egyeseket nem zavar, mások viszont mindent megtennének, hogy visszafordítsák a folyamatot. Számtalan hajnövesztő szer létezik, amelyik hat, de a legtöbbnek semmilyen hatása nincs.

Viszont, a Greffe de cheveux biztos sikert garantál. Az eljárás során a páciens halántékáról és tarkótájékáról eltávolítanak kellő számú hajszálat a hajhagymával együtt és beültetik azt a fejtető bőrébe, hiszen általában azon a részen jelentkezik az erőteljes kopaszodás.

A Greffe de cheveux egy bejáratott és nagy sikereket elért, hatékony beavatkozás. Egészségügyi kockázata nincs, ezért bátran belevághat bárki, aki nincs megelégedve a megritkult hajkoronájával. Mivel a páciens saját haját használják a beültetés során, így árnyalatbeli eltéréstől sem kell tartani.

A Greffe de cheveux néhány hét után szembetűnő változást eredményez, a páciens pedig újra magabiztosan léphet ki az utcára. A rutinműtétnek számító Greffe de cheveux egyetlen nap alatt elvégezhető és egy hét után teljesen eltűnik a nyoma a beavatkozásnak.