Gördíthető irattári polcrendszer az iratok és alkatrészek tárolására

Egy irodában az évek során több mázsányi irat gyűlik össze, amelyeket tiszta, száraz helyen kell elraktározni. A gördíthető irattári polcrendszer remek megoldást jelenthet a nagyobb mennyiségű iratok elhelyezésére. Az ilyen polcrendszer ugyanakkor nemcsak erre a célra nyújt kiváló lehetőséget, hanem az apró alkatrészek, csavarok raktározására is.

Mivel az állvány könnyen gördíthető, így a mozgathatóság kérdése is megoldásra talál. A gördíthető irattári polcrendszer a tömbös tárolás lehetőségét kínálja, ami a rendelkezésre álló terület magas fokú kihasználhatóságáért felelős. A már említett tulajdonságokon kívül, igen előnyös az ilyen polcrendszer esetében a nagy terhelhetőség.

Éppen ezért, a gördíthető irattári polcrendszer tervezéskor az első szempont a telepítendő terület födémterhelhetősége. Amennyiben érdekli ez a rendkívül modern és praktikus megoldás az iratok és alkatrészek elhelyezésére, keressen rá a raktech.hu weboldalra, ahol minden információt megtalál a termékekkel kapcsolatban!