Fenyőfából készült ágyneműtartós franciaágy

A xeromorf leveleiről elhíresült, telet és nyarat jól viselő fenyőből készült faanyagot számos ipari területen alkalmazzák. A bútoriparban még nagyobb az igény, mint más ágazatokban. A gyantajáratokkal átjárt, gyorsan növő és egyenes törzsű puhafa kiváló ágyneműtartós franciaágy készítésére, de sok más olyan komódhoz és konyhaszekrényhez is használják, amiknek a súlya más fa felhasználása esetében nagyon nagy lenne.

A KIKOL webáruház széles kínálatában Ön is kedvére válogathat a jó minőségű, kényelmes, praktikus ágyneműtartós franciaágy modellek közül, amiket natúr színben vagy páccal kezelve, lelakkozott formában rendelhet meg. A gyerekeknek egyszerű, egyszemélyes változatokat is biztosítani tudunk, amik alatt dobozokban elférnek a játékok, valamint a kevésbé használt holmik.

Természetesen autó, traktor formájú, esetleg csúszdás változatokat is értékesítünk, de nem feledkeztünk meg a babákról sem, akik az életük első hónapjainak nagy részét a rácsos kiságyban töltik. Az ágyneműtartós franciaágy és a gyerekeknek való modellekhez praktikus éjjeli szekrénykéket is forgalmazunk, azonos színárnyalatban.