Egy igazi rostkeverék a Szafi pizza mixtúra

Lisztérzékenységben szenved és már nem tudja, mi kerüljön az asztalra a mindennapi étkezések idején? A Szafi pizza egyveleg diétázóknak és ételérzékenységgel küszködőknek is kiválóan alkalmas az ínyenc falatok elkészítéséhez. A szénhidrát csökkentett, gluténmentes készítmény a hajdina és a köles mixének egyvelege, ami tökéletesen beilleszthető bármilyen diétás étrendbe.

Felhasználásuk segítséget nyújt a konyhában tevékenykedőknek. A Szafi pizza keverék légmentesen csomagolt készítmény, ami nem tartalmaz mesterségesen előállított színezékeket és ízfokozókat. A csomagolásban fellelhető fűszerek a naturista életmódot támogató, természetes úton termesztett növények szárított változata, amelyek nem okoznak irritációt a belekben és elősegítik az anyagcsere normális folyamatát.

A cukorbetegséggel együtt élők is beiktathatják a Szafi pizza alapanyagát az étrendjükbe, mivel nem tartalmaz iparilag előállított édesítőszereket. A finom csemege alapanyaga különböző kiszerelésű csomagolásban szerezhető be az online webshopok termékkínálatából.