Dexion Salgó horgonyzott fémszerkezetek

Dexion Salgó
Dexion Salgó

A fém galvanizált állványok széles körben elterjedtek, számos tevékenységi területen, mivel kiemelkedően sokoldalúak. A Dexion Salgó termékek elsősorban az áruk dobozokban történő tárolására és raktározására szolgálnak, de széles körben használják üzletekben és szupermarketekben, levéltárakban és irodákban, benzinkutakon, különböző termelési létesítményekben is.

A mindennapi életben igen nagy igény van az ilyen konstrukciókra, hiszen a segítségükkel könnyedén felépíthetünk polcokat a garázsban vagy a pincében, a munkaeszközök tárolására a téli időszakban. A szűk keresztmetszetű Dexion Salgó polcok és a kisebb teherbírású polcrendszerek a segédberendezések széles skálájával felszerelhetőek.

Ez pedig azt jelenti, hogy a berendezések tökéletesen optimalizálják a tároló- és csomagoló zónák bármelyik helyiségének használatát. A horganyzott Dexion Salgó polcok összecsukható kialakításúak, ami jelentősen növelheti a fémszerkezetek összeszerelésének és szétszerelésének sebességét, csökkentve a szállítási költségeket.