Csőventilátor ipari helyiségekben

A csőventilátor alkalmas ipari létesítmények hűtésére
A csőventilátor alkalmas ipari létesítmények hűtésére

Meleg időszakban nagyon fontos, hogy megfelelően tudjuk hűteni magunkat és a környezetünket, ahol éppen lakunk vagy dolgozunk. Temérdek fajta berendezés létezik, de talán a csőventilátor kevesek számára ismert.

A csőventilátor tulajdonképpen ugyanolyan berendezés, mint a szimpla ventilátor, azzal a különbséggel, hogy itt egy csőben helyezkedik el a forgó rész, aminek köszönhetően erősíteni lehet a kifújt levegő erősségét. Egy adott pontra irányítva tehát, ez a berendezés gyorsabban fog hűteni.

Felszerelhető szinte bárhova, a lényeg csak az, hogy szabad legyen az előtte lévő hely. Felhelyezhető szimplán bárhova, esetleg a falba, de a plafonra is. Az utóbbi két módszerrel helyet lehet spórolni, ami mondjuk egy raktárépületben sokat számít.

Különböző méretben és felszereltségben vásárolható meg, attól függően, hogy hova lesz felszerelve. Egy irodában a csőventilátor lehet nem mutat jól, viszont egy gyárban, esetleg raktárban biztosan beillik a környezetbe, de ettől függetlenül, bárhova nyugodt szívvel felszerelhető.