A champagne a pezsgők királya

Gyöngyöző buborékok

Az ünnepélyes alkalmak elengedhetetlen kelléke. A champagne megkoronázza minden ünnepély mivoltát. Az igazán minőségi pezsgők hosszú érlelésen esnek át, mire tökéletessé válik az ízük. Akár a jó borokat, ezeket is pincékben érlelik.

A jellegzetességét a gyöngyöző buborékok képezik, amelyek igazán frissítővé varázsolják az italt. Ezek szintén az érlelés következtében szabadulnak fel a pezsgőben. A franciák nevéhez köthetőek a legrégebbi és az igazán magas minőséget képviselő pezsgők.

A champagne szó egy külön kategóriáját jelöli az italoknak, ami akkor használatos, amikor az igazi minőségről beszélünk. Ebbe a kategóriába tartozik bele például a Dom Perignon is, ami sokaknak lehet ismerős.

De exkluzív kínálatunkban szerepel a Laurrent Perrier, VeuveClicquot is. Ha Önnek valóban számít, hogy minőségi italokat fogyasszon, akkor bátran keresse fel a webáruházunkat, ahol számos igazi champagne közül válogathat, amelyek ízükkel magukban hordozzák azt az exkluzivitást, ami egyedivé és karakteressé teszi, többek között a fent említett pezsgőket is.