A cég főoldalán mindent megtudhat rólunk

Kiváló használt notebookok

Válasszon a kínálatunkból! Itt mindent megtalál, ami a számítástechnikával kapcsolatos. A cég főoldalán elnavigálva, találhat használt laptopokat, amelyek akkumulátora garantálja a remek üzemidőt és a hardvere biztosítja a gép gyorsaságát.

A termékeink között találhatóak új laptopok is, amelyek a mai modern technológiákkal vannak felruházva. Ha alkatrészekre van szüksége a már meglévő számítógépbe, akkor a cég főoldalán lehetősége van keresgélni a különféle alaplapok, hűtők, merevlemezek és még sok más kiegészítők között.

A játékosok igényeit is igyekeztünk kielégíteni, ezért kínálatunkban megtalálhatóak a „gamer” perifériák is, billentyűzetek és egerek formájában.

Hogyha tőlünk vásárol használt számítógépet, akkor külön kérhet rá előre felinstallált Windows 7 rendszert és a vírustámadások ellen igényelhető Panda Antivirus is. Hogyha routert vásárol, akkor nem kell a beállításokkal bajlódnia, mivel kérésre előre beállítva tudjuk küldeni. A cég főoldalán megtalálja elérhetőségeinket, a cégadatok fülre kattintva.