Bőrgyógyászati rendelés a hét bármelyik napján

Még a jelentéktelennek tűnő bőrelváltozásokkal is orvoshoz kell fordulni, hiszen a tünetek súlyosbodhatnak. A bőrgyógyászati rendelés a járvány ideje alatt is hibátlanul működik. Ez nem mondható el minden szakterületről a jelenlegi helyzetben. A bőrgyógyászat azonban más terület bizonyos szempontból, hiszen a személyes konzultáció mellett, teledermatológiára is van lehetőség. Mivel a bőrgyógyászati tünetek jól láthatóak és számos esetben nem igényelnek további vizsgálatokat, lehetséges online is részt venni egy rendelésen.

Az ilyen bőrgyógyászati rendelés hatékonyságban nem tér el a hagyományostól, hiszen ugyanúgy szakorvos látja el a beteget, aki kezelést ír fel szükség esetén. E-recept pedig az ország összes patikájában kiváltható. A bőrgyógyászati rendelés azonban néhány dologban mégis eltér attól, amit eddig megszokhattunk. A teledermatológia során nem érintkezünk másokkal, nem kell megjelenni a rendelőben, hanem fotók és kérdőív segítségével mutatjuk meg a panaszainkat az általunk kiválasztott szakorvosnak.

A sürgősségi bőrgyógyászat Budapest bármikor elérhető

A bőr, köröm és haj elváltozásai természetesen mindig a legrosszabbkor jelentkeznek. Nem érdemes ezek kivizsgáltatását halogatni, hiszen a sürgősségi bőrgyógyászat Budapest területén bármikor és bárhonnan elérhető. Ez annak köszönhető, hogy a hagyományos rendelés mellett, távbőrgyógyászatra is van lehetőség. Sokszor egy kiütés vagy kínzó bőrviszketés pont akkor jelenik meg, amikor már nincs lehetőség a rendelőt felkeresni.

Legyen szó péntek estéről vagy szombat reggelről, a sürgősségi bőrgyógyászat Budapest városában mindig a betegek rendelkezésére áll. A MedInnoScan telefonos applikáció ugyanis bármikor letölthető, amin keresztül választhatunk orvost és elküldhetjük neki az érintett területről készült fotókat. A sürgősségi bőrgyógyászat Budapesten a bankkártyás fizetést a Saferpay certifikált bankkártyás rendszerén keresztül biztosítja. Nem kell tehát várni napokat, heteket egy vizsgálatra, hiszen gyorsan és biztonságosan orvoshoz juthatunk hétvégén is.