Biztonságosnak számítanak a gurulós állványok

Hogyha sok munkánk akad a magasban, akkor felejtsük el a létrát! Bárkinek a rendelkezésére állnak a gurulós állványok a könnyű, a masszív szerkezetükkel a stabilepito.hu jóvoltából. Felmerül a kérdés, hogy érdemes-e beszerezni ezeket otthoni használatra, hiszen megvan rá az esély, hogy több éven keresztül csak egyszer-kétszer lesz rájuk szükség.

A gurulós állványok azonban nemcsak megvásárolhatóak, hanem bérbe is vehetőek, ami egy sokkal kézenfekvőbb megoldás, mert így nem kell a tárolásukkal vacakolni.

Sokfelé nincs is elég hely ahhoz, hogy használaton kívül lévő gurulós állványok valamelyikét tárolni lehessen. A magas beltérrel rendelkező helyiségekben a felújítási munkálatok kényelmesebbé válnak, mert nem kell le- és felmenni a létrafokokon, hogyha például a mennyezetet szeretnénk lecsiszolni, lefesteni.

A gurulós állványokra felvihetjük az egész szerszámosládát, ha úgy tetszik. Az összeállításuk egyszerű, az ötletes tervezésnek hála. A fémszerkezet meglepően könnyű, viszont annál merevebb, ebből kifolyólag nagy teherbírással rendelkezik.