A kézi körfűrészlap kisebb méretű

A fém- vagy famegmunkálás alapvetően mindig az anyagok méretre vágásával kezdődik. Az onlineszerszam.hu webáruházban található összes fémvágó fűrésztárcsa vékony alapteste garantálja a könnyű vágást. A minimális súrlódási felület miatt, az anyageltávolítás mértéke is igen alacsony, tehát jóval kevesebb melléktermék jön létre egy-egy munkadarab darabolása közben. A fémvágó fűrésztárcsa nemcsak a nem vas fémek vágására tökéletes, hanem különböző műanyagok, epoxigyanta, valamint faanyagok megmunkálására is kiválóan bevethető.

A keményfém fogazattal ellátott fűrészlapnak köszönhetően biztosított a hosszú élettartam és a precíz végeredmény. A webshop választékában szereplő összes fémvágó fűrésztárcsa Bosch márkájú, tehát minőségi szempontból egészen biztosan nem panaszkodhat egyik vásárló sem. A közismert gyártó már Magyarországon is jelen van évtizedek óta és szinte mindegyik barkács- és szerszámáruház forgalmazza a termékeit.

A korrózió-gátló bevonattal ellátott alumínium fémvágó körfűrészlap minden akkumulátoros asztali körfűrészhez használható. Amennyiben valakinek kizárólagosan fafeldolgozásra alkalmas kézi körfűrész lap hiányzik, akkor azt is találni az online üzlet kínálatában. A gondosan köszörült fogak révén biztosított a könnyű, sima vágás, még a keményebb típusú fafajták esetében is. A kézi körfűrész lap mellett, asztalra rögzíthető körfűrészgépekhez való fűrészlap is kapható. Lényegében a két változat közötti eltérést csak a méretbeli és ennek folytán az árbeli különbségek okozzák.

Rendelés előtt a vásárlónak pontosan ismernie kell a külső és a furatátmérőt, a vágási szélességet, továbbá a fogszám sem mellékes paraméter. A nem megfelelő méretválasztás különféle kellemetlenségeket okozhat a kiszállítást követően. Amennyiben valaki nem biztos a dolgában, felveheti a kapcsolatot a bolt munkatársaival, akik segíthetnek a kézi körfűrész lap megjelölésében. A kiválasztott termék vásárlása lebonyolítható néhány perc alatt és a házhozszállítás sem tart tovább pár munkanapnál.