Bérszámfejtés Győr városában és vonzáskörében

A vállalkozások gördülékeny munkája és ügyintézése érdekében igénybe vehetők a német, illetve svájci alapítású, mára immár magyar Helvetia Consulting Kft szolgáltatásai. A bérszámfejtés Győr környékén a legprecízebb módon történik a segítségükkel, a hibázás lehetőségét kizárva.

Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, tehát a bérszámfejtés Győr vonzáskörében tökéletesen megoldott, mindamellett pedig foglalkozik még könyveléssel és adótanáccsal is. Elérhető a Helvetia Consulting Kft-nél a számviteli szolgáltatások teljes köre kis- és nagyvállalkozásoknak is.

Az ügyfelek személyre szabott és egyéni igények alapján kialakított szolgáltatást élvezhetnek, mivel a cél a hosszú távú munkakapcsolat kialakítása. A szakértőgárda adótanácsadókból, közgazdászokból, mérlegképes könyvelőkből, IFRS könyvelőkből, személyzeti és bérelszámolási, valamint IT szakemberekből áll.

Nekik köszönhetően a bérszámfejtés Győr városában kimagasló szinten és a lehető legrövidebb időn belül kerül kivitelezésre. A precíz könyvelés biztosítja a pénzügyi átláthatóságot, a hatékony üzleti döntéshozatalt, akárcsak a pontos adózási kötelezettség teljesítését.

A bérszámfejtő hatékonyan és gyorsan csak akkor tud dolgozni, amennyiben időben megkapja a szükséges adatokat, bizonylatokat, a bevételi és a költség számlákat, akárcsak az egyéb szükséges dokumentumokat, mint amilyenek a kivételi és bevételi pénztárbizonylatok, bankszámlakivonatok és szerződések.

A bérszámfejtő ezeket megfelelő formában rögzíti, elvégzi a hatályos törvényeknek megfelelő ellenőrzést és megfelelő adatokat szolgáltat a hatóságok felé. Emellett a munkakörébe tartozik a vállalkozás vezetője által kért kimutatások és az éves beszámoló elkészítése, a cégtulajdonos tájékoztatása az esetleges könyveléssel és adózással összefüggő törvényi változásokról.

A könyvelési adatok alapján elkészített kimutatások az adóbevallás alapját képezik. A bérszámfejtő jogában áll továbbá figyelmeztetni a vállalkozás vezetőjét, ha a cég működésében szabálytalanságot vagy törvénytelenséget tapasztalna.