Balatoni tábor a szép emlékek jegyében

Tábor a Balaton mellett
Tábor a Balaton mellett

Felnőttként valószínűleg széles mosollyal az arcunkon gondolunk vissza a gyermekkorunk egyik legmeghatározóbb élményére, a nyári táborra. Miért maradna ki ebből a fantasztikus lehetőségből a gyermeke? A balatoni tábor a gyerekek favoritja, ha arról van szó, hogyan tölthetnék el a legértékesebben a szabadidejüket.

A tábor számtalan izgalmas programmal várja a kicsiket és a nagyokat egyaránt, a múzeumok látogatásoktól kezdve, a mókás és elmés vetélkedőkön keresztül, egészen a zenés, táncos programokig.

Azok, akik szívesen mérettetnék meg magukat, a különféle sportrendezvények állnak a rendelkezésükre, hiszen a balatoni tábor tulajdonát képező 1 hektáros zöldterületen helyet kapott a lábtenisz-, a foci- és a röplabdapálya is.

A balatoni tábor révén, a felhőtlen jókedv és az önfeledt szórakozás is garantált. Adja meg a gyerkőcének a lehetőséget arra, hogy felnőve ő is ugyanazzal a kellemesen nosztalgikus érzéssel mesélhessen a nyári táborról a saját gyerekeinek, mint amilyennel most Ön elevenítette fel az egykori kedves emlékeit!