Baba törlőkendő az anyukák táskájába

Baba törlőkendő
Baba törlőkendő

Mi az a baba kiegészítő, amit a pelenkán kívül még a csöppség születése előtt feltétlenül be kell szerezni? A multifunkcionális és sokoldalú baba törlőkendő, ami egy olyan kellék, ami jó ha állandóan kéznél van a pici érkezésétől fogva még jó néhány évig.

Hiszen nem is gondolnánk, hogy eredeti rendeltetése mellett, mi szerint a pelenkázás megkönnyítését szolgálja, még számos helyzetben lehet segítségünkre. Újszülötteknél büfi eltakarítására, nemcsak a gyermek arcáról, de a ruhájáról és a sajátunkról is eltűntethetjük a foltokat, ami nagyon jól jöhet, ha nincs lehetőségünk átöltözni.

Miután már mászni kezd, akkor végeláthatatlan maszat és koszfoltok tűnhetnek fel a baba pofiján, kezén, lábán, ruhácskáján, amelyek megtisztítására szintén a baba törlőkendő jelent megoldást, ha alkalmatlan időben vagy alkalmatlan helyen történik a piszokkal járó baleset. Amikor járni tanul, akkor már az esésekkel és sebekkel is számolni kell, amelyek észrevétlenül és fájdalommentesen moshatóak le a baba törlőkendő segítségével.