A nagygombos mobil még jelen van

Nagygombos mobil telefon gyengén látóknak
Nagygombos mobil telefon gyengén látóknak

Sokan panaszkodnak arra, hogy nem tudják rendesen használni a új generációs mobiltelefonokat, mivel nagyon bonyolultak és érzékenyek.

Igaz, hogy sok készülék létezik már, ami nem rendelkezik gombokkal, de mégis sokan keresnek nagygombos mobilokat. A nagygombos mobil egyik előnye, amint azt a neve is mutatja, hogy nagy gombokkal van felszerelve és a használatát egy 5 éves gyerek is könnyen megtanulja.

Könnyű vele hívni és hívást fogadni, valamint a beállításokkal sem kell bajlódni, mivel minimális szinten vannak. Az üzenetíráshoz is egyszerűbb, ha jelen vannak a nagy gombok, mivel ilyenkor könnyen el lehet írni a szöveget.

Ez a fajta készülék inkább az idősebb korosztályban arat sikert, de bárki hozzájuthat, aki csak szeretne. A telefonáláson és az üzenetíráson kívül más extra alkalmazás nincs benne, ezért az akkumulátor töltése is tovább bírja. A nagygombos mobil első hallásra egy ereklyének hangozhat, mivel mindenhol az új generációs készülékeket reklámozzák, azonban ez nem így van és bárki megvásárolhatja.