Ariel baba és tengeri pajtásai

A kislányok örök kedvencei a babák, valamint a csodálatosan szép, mesebeli hercegnők, akik mindig varázslatos ruhakölteményekben jelennek meg a bálokon vagy bárhol másutt. Az úszó-forgó Ariel baba átnyújtása akkora meglepetést okoz, hogy csak a boldog nevetés és csacsogás hallatszik a nyomán. Barátaival, Ficánkával és Sebastiannal lemerül a tenger habjaiba és vidáman lubickolnak ők hárman.

Az Ariel baba boldogan mókázik a vízben a tengeri pajtások társaságában és a játék akkor hág a tetőfokára, amikor a hercegnő kissé felkavarja a tengert. Ehhez csak a baba hátán található tengeri csillagot kell megtekerni, majd csodálkozva figyelni, hogy mekkora örvényt képes varázsolni a vízbe az uszonyával.

Ön is megadhatja ezt a pompás játékélményt a kislányának, ha megvásárolja a jatekotthon.hu webáruházból ezt a babát. Jelenleg az Ariel baba 32%-os árleszállítás alatt áll, tehát most érdemes megvásárolni. Rendelje meg most és karácsonykor lepje meg vele cserfes kislányát, okozzon neki nagy örömöt, hiszen megérdemli!