Áramvédő kapcsoló – biztosítsa be magát!

Ha villamosságról van szó, a legfontosabb a biztonság, ennek egyik eszköze a Fi relé. A más néven áramvédő kapcsoló a mögötte levő rendszert lekapcsolja, ha szivárgó elektromos áramot észlel. Amikor valaki megérinti véletlenül a hálózatot, éppen a feszültség alatti részén, akkor működésbe lép a védőkapcsoló. Ilyenkor ugyan egy áramütés éri az embert, de ez olyan rövid ideig tart, hogy maradandó kárt nem okoz az érintettnek.

A Boros és Fiai Villamosipari Kft. Fi relék széles választékával várja a kedves vásárlóit. A Schneider és a Moeller gyártmányú termékek a megfelelő minőségükkel teljes biztonságot jelenthetnek az elektromos hálózat működésénél. A kínálatban megtalálhatóak a két- és négypólusú termékek, amelyek kisebb árkülönbséggel kaphatóak.

Ne spóroljon a Fi relé árán, mert nem egy esetben mentettek életet áramütéskor. Az áramvédő kapcsoló lekapcsolja a rendszert, amikor kell, Ön pedig nyugodtan dőljön hátra, mert semmi gond nem történhet! Forduljon bizalommal a Boros és Fiai Villamosipari Kft. profijaihoz, ahol szakértő munkatársak segítségével könnyen kiválaszthatja az Önnek megfelelő áramvédő kapcsolót!