Activity junior kedvező áron

Activity junior
Activity junior

Itt a tavasz, és a gyerekek már alig várják, hogy a szabadban futkározhassanak, játszhassanak, azonban ebben az évszakban bizony esős napok is vannak, amikor újra bekényszerülnek szobájuk biztonságába. Ha nincs egy érdekes játék, amivel szórakozhassanak, hamar unatkozni kezdenek, Ön szülőként megelőzheti ezt egy Activity junior társasjáték megvásárlásával.

Szavakat kell körülírni, elmutogatni vagy lerajzolni ebben a játékban, amelyek maximálisan igazodnak a kicsik szókincséhez. 8 éves kortól ajánlott ez a társasjáték, úgyhogy a kis barátait is meghívhatja a gyermek egy jó kis délutáni mókára, hiszen ezzel 4-14 személy is játszhat.

Na, akkor lesz csak csengő kacagás, kézzel-lábbal történő mutogatás a lakásban, a csemeték és a szülők nagy örömére! A játékban az nyer, aki hamarabb kitalálja a feladványt. Az okosjatek.hu webáruház kedvező áron kínálja az Activity junior társasjátékot, tehát itt érdemes megvennie. Ebben az online boltban életkor, kategória, márka szerint válogathat a bőséges kínálatból.