Ajándék ötletek Valentin napra

Ajándék ötletek a therese.hu
Ajándék ötletek a therese.hu

A Valentin nap ma már hazánkban is létjogosultsággal bír. Ilyenkor az üzletekben egymást érik a plüssállatok és a desszertek, de a fehérneműk és a szíves motívumokkal ellátott kis ajándéktárgyak is kedveltek. De mi a helyzet akkor, ha ezúttal valami különlegeset adna kedvesének? Az összetartozás és a szerelem kifejezésére gyakran nem bizonyulnak elegendőnek a néha már giccs-számba menő ajándékok. Ha nem tudja, hogy mit vegyen kedvesének Valentin napra, akkor a therese.hu weboldalon több ötletet is találhat.

Ha sorra vennénk azokat a meglepetéseket, melyeknek a nők rendszerint nagyon örülnek, akkor a szépséggel kapcsolatos ajándékok rendszerint vezetnék a listát. Mielőtt azonban a világmárkák arcápoló krémjei jutnának eszébe, érdemes ennél nagyobb léptékben gondolkodnia. A kosztümös filmek világát idéző tükrös fésülködőasztallal biztosan nem lőhet mellé, ráadásul ez a bútor a hálószoba különleges berendezési tárgya is lehet. Az eleganciát kedvelők számára a fekete szín ajánlott, de vannak olyan terek, melyekben éppen a fehér fésülködő asztal mutathat a legjobban.

A mindennapi szépítkezésen túl minden nő szívéhez közel állnak a kiegészítők. A nyakláncok, fülbevalók és karkötők végeláthatatlan sora azonban csak akkor szolgálja a kényelmet is, ha azok egyszerűen áttekinthetőek. Az ékszertartó dobozok és a prémium kategóriás, tükörrel is ellátott ékszerszekrények e tekintetben a legjobb választásnak bizonyulhatnak. Nem csak a kényelmes elhelyezést szolgálják ezek, hanem biztosítják azt is, hogy az ékszerek sérülésmentesen tárolhatóak legyenek.

Természetesen nem mehetünk el a luxus érzetét keltő parfümök mellett sem. Egy személyiségnek és alkalomnak megfelelő illat megkoronázza a megjelenést és a magabiztosság semmihez sem fogható érzetét adja. Ajándékozás alkalmával is megéri gondolni erre, és akár egy ékszerszekrény mellé választani egy nívós parfümöt.

A sokadik virágcsokor és ajándékcsomag helyett tehát számos más lehetőség is létezik azok számára, akik Valentin nap alkalmával valami igazán különlegessel kedveskednének szerelmüknek. A giccs helyett válassz ezúttal olyan meglepetést, amelyről azonnal érzi partnere, hogy az tényleg egy odafigyeléssel kiválasztott, prémium kategóriás darab.