A polikarbonát tetők kiválóan funkcionálnak

A teraszfedés megoldható innovatív alapanyagok felhasználásával készült elemek segítségével. Napjainkban az alumínium, az üveg és a cserép mellett, növekvő népszerűséggel bírnak a könnyű és fényáteresztő polikarbonát tetők is. Ennek az anyaga, annak ellenére, hogy könnyű, igen masszív és ellenálló műanyag.

A newtechnology.hu informatív jellegű weboldalon ebben és számos hasonló tematikában hasznos információkat találhat az érdeklődő. A polikarbonát tetők kaphatóak víztiszta, opálos és bronz árnyalatban, a vastagságuk változó, 6 és 40 mm között alakul. Mindegyik típust könnyű vágni, fúrni és szerelni, a felhasználásuk pedig sokoldalú.

A terasz fedése mellett, kiválóan alkalmasak folyosók, előterek, de akár télikertek és térválasztók esetére is. A tömör változat mellett, elérhetőek a légkamrások is, ezek jó hangszigetelők, az eső kopogása alig hallatszik rajtuk. A napfényt átszűrik, de a helyiség világos marad. A minőségi polikarbonát tetők elemei a webshopban bármikor beszerezhetőek, mégpedig kedvező áron.