Tényleg lehetséges a spermiumszám növelése az Aviva módszerrel?

Szabó Kitti Aviva oktató
Szabó Kitti Aviva oktató

Sok esetben a gyermektelenség oka nem a pár női tagjánál keresendő, hanem a férfinál, például a spermiumok nem életképesek vagy egyszerűen túl kevésnek bizonyulnak a megtermékenyítéshez. Persze, nem könnyű erre rájönni, ugyanis a férfiak legtöbbje kategorikusan elutasítja a gondolatát is annak, hogy nála lenne a baj és orvoshoz sem hajlandóak elmenni. Szabó Kitti Aviva oktató szerint “a férfiak gyakorlatai a prosztata és potenciagondokon kívül megnövelik a spermiumok életképességét és számát is”.

Ezzel hozzájárul a termékenység fokozásához, ami a gyermektelen házaspároknak nagyon jó hír. Az ülőmunkát végző férfiaknak az Aviva Egyszerű Módszer 18 gyakorlata ideális, mert náluk elsődleges feladat a vérkeringés fokozása a combközéptől köldökig tartó területen. Ezek a mozgásformák növelik a szövetek energiaszintjét. A felgyorsult vérkeringés hatására csökkennek a toxinok, ily módon egy regeneráló, fiatalító hatást vált ki.

A férfi szervek működését támogatja az izmok speciális beszorítása és ellazítása, valamint a talp reflexzónáinak ingerlése. Emellett beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait, de fokozza a szexuális teljesítő képességet is. A termékenység fokozása nagyon fontos és az Aviva torna által növelhető a spermiumok száma, illetve megtörténik a spermiumok mozgékonyságának, életképességének a fokozása is. Ha Önök is sikertelenül próbálkoznak a gyermekáldással, akkor érdemes minél előbb beiratkoznia az Aviva tanfolyamra, mert ennek hatására megtörténhet, hogy hamarosan bővülni fog a család.

Be lehet jelentkezni a valtozasmuhely.hu weboldalon keresztül. A portálon megismerhető a tanfolyamok időpontja, valamint az ára is. Kitartásra mindenképpen szükség van az eredményességhez, de megéri, hiszen nemcsak a nemzőképesség növelhető ezzel a profin kidolgozott tornával, hanem megelőzhetőek például a prosztatabetegségek. Ezek az egészségügyi gondok előbb-utóbb a férfiak jelentős részénél jelentkeznek, ha nem tesznek ellene semmit. Az Aviva torna megadja a lehetőséget az egészség megtartásához.