A Neato robotporszívót nem lehet zavarba hozni

A Neato robotporszívó dolgozik, amíg ön pihen
A Neato robotporszívó dolgozik, amíg ön pihen

A porallergia és az ebből származó légúti betegségek egyre több ember életét keserítik meg hazánkban is. Egyetlen módon küzdhetünk ellene, lakásunk állandó tisztán tartásával. Ebben a küzdelemben kiváló társra találhatunk a Neato robotporszívó személyében. Ezek a takarítórobotok mikro HEPA szűrővel vannak felszerelve, amelyek a legapróbb porszemeket is fogságba ejtik, és nem engedik szabadulni a portartályból.

A porallergia kialakulását és a tünetek megjelenését a legtöbb esetben az otthonainkban is nagy számban megtalálható poratkák száraz ürüléke okozza. Ezért van szükség a rendszeres és alapos takarításra. Ez egy nagyobb lakás esetében hatalmas munka lenne még egy főállású háziasszonynak is. A Neato robotporszívó azonban gond nélkül teljesíti a feladatot. Beprogramozhatjuk úgy, hogy akár mindennap kitakarítsa az egész lakást, amíg nem vagyunk otthon. Így nem zavar senkit a porszívózás zaja, és mi sem akadályozzuk a robot munkáját.

A Neato robotporszívó lézeres érzékelőivel kivételesen jól fel tudja térképezni a lakást, és szisztematikusan végzi a takarítást, helyiségről helyiségre haladva. Az alacsonyabb küszöbök sem jelentenek akadályt. Sőt az sem gond, ha az egyik helyiségben szőnyeg, a másikban padló, a harmadikban pedig járólap van. Bármilyen burkolaton elboldogul, és mindig a megfelelő szívóerőt alkalmazza. Az átlagosnál nagyobb portartálya és az erős szívóereje miatt igen jó munkát végez, és rengeteg port gyűjt össze a takarítás során.

A Neato robotporszívó kiváló navigációs rendszerének köszönhetően a lakás minden egyes pontját bejárja, ahova odafér. Akkor sem jön zavarba, ha közben új tárgyakat helyezünk az útjába, mert takarítás közben is képes frissíteni a térképet, amit a lakásról készített. Igazán remek megoldás lehet ez az allergiában szenvedők számára is, és azoknak is, akik a munkájuk miatt kevesebb időt tudnak takarításra szánni. Próbálja ki Ön a Neato robotporszívó hihetetlen képességét, és győződjön meg a saját szemével, hogy milyen kiváló tisztaságot hagy maga után a lakásban.