A Juventus könyv többről szól, mint a fociról

Juventus könyv
Juventus könyv

Kétségtelen, hogy az angol bajnokság után az olasz liga a legrégibb, és ennek köszönhetően számtalan olyan csapatot tudott felmutatni, amelyek elitek és profik. Ide tartozik az AC Milan, a Róma FC, az Inter Milan és a Juventus is.

Az utóbbi csapat győztes korszakait a Juventus könyv tárja a nagyközönség elé, amely természetesen sokkal több, mint egy egyszerű focira kihegyezett történelemkönyv. Itt sokkal több mindenről olvasni lehet. A könyv bemutatja a korai kezdést, a nehézségeket és végezetül azt is, hogy hogyan lett Európa egyik legdominánsabb csapata.

Természetesen az olvasmány a játékosokra is kitér, és hosszas elemzés éri az együttes legdominánsabb csatárát, Alessandro del Pierót is. A Zebrák lehet, hogy már nem annyira dominánsak, de biztosra vehetjük, hogy nemzetközi szinten mindenki tudja, hogy ez egy siker-orientált, egyedülállóan profi csapat. Ezt a hozzáállást a Juventus könyvben és érezheti az ember, hisz az olvasmányban mindenképp a hangsúly a sikereken és a győztes mentalitáson van.