3D puzzle kisebb gyermekeknek

3D puzzle
3D puzzle

A gyerekjátékok széles termékkínálatával lép fel a jatekgyerekeknek.hu webáruház. Rolls Toys, Justra, Lena, Hti márkákkal tudja kiszolgálni a vásárlókat. Az oldalon Educa 3D puzzle is beszerezhető. Ez a kirakós játék térhatással adja ki a megformált alakot. Egy kisgyermeknek sokkal nagyobb élményt nyújt.

Az Educa kirakósok kevés darabszámból állnak, mivel ezeket a pár éveseknek ajánlják. Természetesen lehet több darabos kirakósokat is vásárolni az oldalról. A 3D puzzle és fakirakós mellett, 500, 1000, sőt, olykor több ezer darabos modellek is megrendelhetőek. A 3D puzzle 7400 Forintért szerezhető be és kétfajta termék vásárolható.

A puzzle jól lefoglalja a kicsiket, sőt, a többezres modellel az egész család is elszórakozhat egy délután erejéig. A 3D puzzle 3-4 éves csemetéknek javasolt. Aki már profi a kirakósokban, annak ajánlani lehet a 33600 darabos kivitelt, ami 105000 Forint. Érdemes szétnézni, hiszen rengeteg modell és téma közül lehet válogatni. Lépjen be Ön is a webáruházba és válogasson a bőséges kínálatból!