Valódi ékszer a lábakon a női alkalmi cipő

Élénkvörös talp, különféle bőrtípusok használata, valamint kézzel készített csipke. Ez az örök klasszikus női alkalmi cipő névjegykártyája. Louboutin szerint, a lábbelik olyanok, mint az ékszerek. Minden pár ellenállhatatlannak tűnik és azzá teszi egy ilyen kincs a tulajdonosát is. Nehéz elképzelni egy divatrajongót, akinek nincs női alkalmi cipő az arzenáljában.

Meglepő módon ezek a lábbelik a magas sarok ellenére multifunkcionálisak és szinte bármilyen ruhához illenek. A fekete változatok nélkülözhetetlenek az irodai dolgozók és az üzletasszonyok életében. A világos vagy nem megszokott színű modellek pedig bármilyen szórakoztató rendezvényre megfelelnek.

A pasztell darabok tökéletes kiegészítők egy randevúra. Nemcsak a viselőjük egyéniséget hangsúlyozzák, hanem a megjelenése harmóniáját is. Köztudott, hogy a designer lábbeliket a magas árak jellemzik. Ezen nem is szabad meglepődni, hiszen a jó minőségű termékek sohasem olcsók. Viszont, ha kedvező áron szeretne női alkalmi cipőt vásárolni, térjen be hozzánk!