Speciális Kleber téli gumi kisteherautókra

Kléber téli gumi kisteherautóra
Kléber téli gumi kisteherautóra

Aki fuvarozással, áruszállítással foglalkozik, az nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy télen nem ül volán mögé, hiszen ilyenkor is szükség van a szállításra. Ezért a Kléber téli gumi gyártói kifejlesztettek egy speciálisan kisteherautókra való gumiabroncs modellt, amellyel ezek a járművek is biztonságosan közlekedhetnek a csúszós utakon.

A Kléber téli gumi legújabb modellje a Transalp 2 ami most igen jó áron megvásárolható az autogumiplaza.hu weboldalon található internetes áruházból.

Nagy segítség ez mindazoknak, akik kisteherautókkal róják az utakat. Aki személyautót vezet, az megteheti, hogy nem ül autóba, ha nem megfelelőek a körülmények, hanem inkább a gyaloglást vagy a tömegközlekedést választja.

A fuvarozó cégek azonban nem mondhatják az ügyfeleknek, hogy majd csak akkor szállítják le az árut, ha már nem lesz jeges az út. Ezért igazán nagyszerű ötlet volt a Kléber téli gumi gyártóitól, hogy a kisteherautókra is gondoltak és megterveztek egy speciális gumikeveréket a számukra.