Rubik kocka minden korosztálynak

Klasszikus kedvence a Rubik kocka
Klasszikus kedvence a Rubik kocka

Bizonyára mindenki ismeri azt a magyar találmányt, ami komoly kihívást jelent még a nagyok számára is. A Rubik kocka igazi klasszikus játéknak számít, amit nagyon sokan próbáltak már kirakni. Aki még kezdő, annak érdemes a 2×2 modellt választani, hiszen szükséges némi sikerélmény a feladat teljesítéséhez. A folytatásban pedig megrendelhető már a 3×3 típus is, ami komolyabb kihívást jelent és fejlett logikát igényel.

A Rubik kocka a kicsiket is nagyon foglalkoztatja, azonban érdemes válogatni a különböző típusok között, elvégre nem ajánlatos a legnehezebbet odaadni a csöppségeknek. Ennek a közkedvelt játéknak számos változata vált elterjedtté, amelyek között megemlíthető a Rubik Magic vagy a párosan játszható Rubik Race, ami egy társasjáték.

Bármelyik korosztály megtalálja azokat a Rubik kocka modelleket, amelyek kiváló szórakozást és kihívást nyújtanak az unalmas órákban. Szeretné Ön is kipróbálni vagy esetleg ajándékba adni valakinek ezt a fejtörő játékot? Az oldalra kattintva megrendelheti bármelyiket, remek áron!