Pozitív változás az infraszaunával

Szaunázás és az egészség
Szaunázás és az egészség

Szaunázni nem szeret mindenki, mert sokan elviselhetetlennek tartják a magas hőmérsékletet. Az infraszauna viszont némileg eltér a klasszikus finn szaunától, mert ebben sokkal elviselhetőbb a hőmérséklet.

Az infrasugarak nem a körülöttünk lévő levegőt melegítik fel, hanem mélyen behatolnak a bőrrétegekbe és ott fejtik ki a hatásukat, ezáltal nem a kabin hőmérséklete fog megnőni, hanem a testünk hőérzete változik meg.

A hajszálerek kitágulnak és jobb lesz a test oxigénellátása. Rengeteg a reklámokból jól ismert készítményt próbálhatunk ki, amelyeknek még kellemetlen mellékhatásai is lehetnek, ráadásul lehet, hogy nem fogunk semmilyen pozitív változást tapasztalni a használatuk során. Az infraszauna viszont már az első használat után kifejti jótékony hatását. Senkiből nem csinál olimpikont, viszont a jobb közérzet garantált.

Aki már régóta szenved az ízületi görcsöktől, az néhány nap múlva már javulást fog tapasztalni. Az infraszauna akciós áron szerezhető be az infraszauna.com weboldalról, a készlet erejéig.