Miben van a segítségünkre a Dryvit?

Dryvit
Dryvit

Az ingatlanok esetében vannak olyan gyengepontok, amelyekre megéri fokozott figyelmet fordítani, különben gyorsan komoly problémákkal nézhetünk szembe, amilyen például a hideg felületeken történő fokozott párosodás és az azt követő penészedés. A Dryvit homlokzat vakolatok és festékek megfelelő használata révén, könnyedén megelőzhetjük a kellemetlenségeket.

Természetesen a szigetelést sem szabad elfelejteni, ugyanis a betonkoszorúk mentén komoly hőhidak képződnek, amelyek aztán éreztetik a hatásukat. A Dryvit alkalmazásával a felmerült helyzetekre van megoldás. A részletekért látogassunk el a festekarena.hu weboldalra, ahol megismerhetjük a készítmények sajátos összetételét és használati útmutatóját!

Ha rendelkezünk elegendő motivációval, akkor mi magunk is lehetünk mesteremberek, de bátran kérhetünk segítséget, ha nem áll rendelkezésre a kellő tudás és szerszámpaletta, amivel a Dryvit közvetlenül a helyére juttatható. A kívánt alapanyagok kedvező ár-érték arányban lehetnek a miénk, csak kattintanunk kell és hamarosan házhoz érkezik a rendelés.