Minikotró vezetői verseny

Speciális minikotró

Sokan úgy érzik, hogy életük végéig csak tervezgetik álmaik házát, viszont amikor eljutnak oda, hogy az építkezés megkezdődjön, akkor jön az újabb idegőrlő időszak.

Az építés előtt számtalan feladata van egy megbízónak, ráadásul sok mindent el kell dönteni ahhoz, hogy a ház tökéletes legyen. A minikotró alkalmazásához speciális engedély szükséges, ami csak vizsgával és rengeteg gyakorlással sajátítható el. Az építkezéseken, legyen szó családi ház vagy egy új gyárcsarnok felhúzásáról, a gyakorlat rendkívül lényeges. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen mélyre és szélesre ássa a szakember az alapot, mivel a talaj szerkezetét is figyelembe kell venni.

A minikotró műszaki paramétereitől és tulajdonságaitól eltekintve, a közelgő ÉBSZ kiállításon pénzt lehet nyerni. Az ebszkiallitas.hu weboldalon elolvashatja a részleteket is a versennyel kapcsolatban. De elöljáróban annyit, hogy a minikotró vezetői verseny első helyezettje 200.000 Forint értékű autósélmény és prémium munkavédelmi csomagot nyer.