Merevítő nélküli melltartó nagy kebelméretekhez

Merevítő nélküli melltartó

A nagy keblekért férfiak, nők egyaránt rajonganak, azonban csak az tudja igazán, hogy mennyi kellemetlenséggel járhat, aki tényleg átlagon felüli méretekkel van megáldva. Igaz, hogy mindenkinek fel fogja hívni a figyelmét és a legszolidabb ruha is mellhangsúlyos lesz, de sokszor pontosan ez jelenti a hátrányt is.

Még egy tehermentesítő, merevítő nélküli melltartó sem takarja el annyira, hogy az emberek elsőként ne a melleit nézzék meg, hanem az arcára fókuszáljanak. Ráadásul maga a melltartó kérdés is igen kényes téma, mert a merevítők kényelmetlenek lehetnek, az nélküli darabok pedig nem mindig adnak kellő tartást. A

csodaszép szivacsos, illetve push-up melltartók szinte szóba se jöhetnek, mert egyrészt tovább növelik a méreteket, amire bizonyos szinten túl semmi szükség, másrészt pedig nem biztosítanak megfelelő alátámasztást. Esetükben csak a merevítő nélküli melltartó kínálatból lehet válogatni, abból is csak a magasabb színvonalat képviselő termékek közül.

Hiszen a pántoknak erősnek és szélesnek kell lenniük, a fehérnemű anyaga pedig muszáj sűrű szövésű legyen, mert a nagy súly különben lehúzná és kinyújtaná. Szerencsére a tervezők is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a merevítő nélküli melltartók fejlesztésére, így az adora.hu választékában is több, minőségi darab található.

Itt külön nagyméretű melltartó kategóriát is fenntartanak, amiben csak extra paraméterekkel rendelkező verziók kaptak helyet. Ezek között vannak merevítős és félszivacsos típusok is azoknak, akiknek ezek a kivitelek nem kényelmetlenek, de amint már említettük, a legtöbb nagymellű hölgynek leginkább a merevítő nélküli változatok jelentenek komfortos és praktikus megoldást.

Ha Önnek nagyméretű melltartóra van szüksége, de még nem találta meg az ideális modellt, akkor itt garantáltan rá fog bukkanni arra a változatra, ami minden szempontból megfelel! Ugyanakkor, ha bizonytalan a méretben vagy a fazonban, akkor ellátogathat a webshop ügyfélszolgálatához, ahol először felpróbálhatja a kiválasztott terméket, hogy a nagyméretű melltartó biztosan eleget tegyen az igényeinek.