A megszokott kisautók helyett quadkopter

Guadkopter
Quadkopter

Karácsonyi ajándékként néha valami különlegessel szeretnénk meglepni a gyerekeket. A megszokott babák, plüssök, kisautók és hasonlók helyett, valami újdonsággal is megajándékozhatjuk a kicsiket. A quadkopter különleges élményt nyújt a gyerekek számára, valamint ezek mellett betekintést nyerhetnek a háttérben megbújó fizikai dolgokba is, úgymint a légáramlás.

Könnyedén kezelhetik a kisebbek is, a 6 tengelyes giroszkópjának köszönhetően, ami miatt a légáramlatoktól függetlenül stabilan irányítható. Ha messzire elrepül a drón, egy gombnyomással visszahívható. A quadkopter akár 30 méteres távolságban is irányítható. Nagyon jó szórakozás lehet kicsiknek, nagyoknak egyaránt a röptetése.

A csomag tartalmaz a quadkopter mellett egy távirányítót, egy USB kábelt, egy felhasználói kézikönyvet, valamint 4 darab propellert. A távirányítóhoz szükséges még 2 darab 1.5V AA elem is, ez nem tartozéka a csomagnak. Rendelje meg Ön is gyermekének ajándékba a játékot és garantálva lesz a jó szórakozás ezzel a röptethető szerkezettel!