A megfelelő szőnyeg kiválasztása

Szőnyeg

Ahhoz, hogy egy szoba kellemes hangulatú és igazán otthonos legyen, sok mindennek kell passzolnia egymáshoz. Nagy szerepet játszik a bútor, a fal színe, a dekoráció, de ugyanúgy a szőnyeg stílusa is. Ha ezeket külön-külön válasszuk ki, nem figyelve arra, hogy milyen lesz az összkép, akkor káosz alakulhat ki, hiába tökéletes magában minden darab.

Tehát, ha már csak a szőnyeg hiányzik, vagy azt szeretnénk lecserélni egy kész helyiségben, akkor úgy kell válogatni, hogy a színét, a mintákat és a stílusát is a meglévő berendezési tárgyakhoz igazítsuk. Nem kell feltétlen ugyanolyan árnyalatot választani mindenből, de illenie kell a szobában megjelenő többi színhez.

Az összhatás jó lehet akkor is, ha a szőnyeg kontrasztot alkot valamivel, de akkor jól meg kell gondolni a koncepciót. A homedesignlakberendezes.com szőnyeg kínálatából rengeteg ötletet gyűjthetünk, hogy miként alakíthatnánk ki az adott szobát és ha rátalálunk a tökéletes darabra, akkor néhány kattintással egyszerűen megrendelhetjük.