Mágneses autós telefontartó rendelése ár kattintással

Telefontartók kedvező áron
Telefontartók kedvező áron

Aki sokat autózik, annak fontos, hogy a telefonja még a legrázósabb utakon is biztonságban legyen. Ehhez egy stabil autós telefontartó kell. Mégis milyen modellt válasszon? A kereskedelemben rengeteg változat létezik már, az egyszerű univerzálistól kezdve, egészen a ragasztható vagy mágneses lappal rendelkező modellekig.

Minden talpas autós telefontartó a kényelmes használatot garantálja, a minőségi anyaghasználat és a szép külső kialakítás pedig csodásan olvad bele az autó beltéri dizájnjába, cseppet sem lesz feltűnő vagy zavaró.

A mágnes és fémlapokkal történő rögzítésnél a tervezők odafigyeltek arra, hogy ezek a lapok bőrbevonatot kapjanak, így az okostelefon a sok használat ellenére sem fog karcolódni. A korábbi, tartópontokkal készült autós telefontartó modelleknél pedig a gumírozás védi meg a készüléket a külső sérülésektől.

Ha akciós áron szeretne vásárolni, most lehetősége adódik rá a smartdiszkont.hu oldalon. Ha tokra, wireless töltőre van szüksége, szintén megleli a termékeink között a megfelelőt.