LEGO Elves – Menekülés Manófalváról

LEGO Elves

Biztosan elgondolkodtál már azon, hogy milyen lenne, ha egy gonosz növény megakadályozná, hogy megmentsd Sophiet. Nos, a LEGO Elves egyik részében átélheted azt az élményt, amikor el kell kerülni a húsevő növényeket, le kell lőni a gonosz magvakat és ki kell szabadítani több szereplőt is.

A harcban csatlakozz Tűztáncos Azarihoz és Levélárnyék Farranhoz, akikkel megmentheted az elfogott állatokat! Játék közben megfigyelheted a kristály- és ketreckészítő műhelyt, valamint mamlasz Fibblint, ahogyan megpróbálja elkapni a kaméleont. A LEGO Elves „Varázslatos menekülés Manófalváról” című részében a fő feladatod, hogy megtaláld Sophie Jones-t. A 7-12 éves korosztálynak ajánlott LEGO játék tökéletes választás karácsonyra.

Ha nem tudod, hogy mivel lepd meg a kisebb testvéredet, akkor célszerű a kreativkocka.hu webáruház ajánlatait végigböngészned. Természetesen, ha már tudod, hogy valamilyen LEGO Elves kiegészítőt szeretnél karácsonyra, akkor kérd meg a szüleidet, hogy vásárolják meg! Az online áruházban egyébként számos terméket megtekinthetsz, amelyek között szerepelnek a LEGO City kiegészítők is.

A speciális építőelemek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, így több szettet is kombinálhatsz játék közben. A LEGO Elves több részét is kérheted, így még nagyobb játékpartit szervezhetsz a barátaiddal. Ha kedveled a kalandokat, akkor a LEGO Elves kiegészítők mellett, beszerezheted a Disney vagy a Creator csomagokat is. Ezekkel ugyanis egyszer több helyszínen végezhetsz kutatást, fejlesztést és kalandokkal teli élményben lehet részed, amikor kiszabadítod a hercegnőt vagy legyőződ a gonosz lényeket.