Legjobb választás a supinalt cipő

Kicsinyeink apró lábai még fejlődésben vannak, ezért nagyon oda kell figyelnünk arra, hogy milyen lábbelit adunk rájuk. Az egészséges láb fejlődését jelentősen elősegíti a supinalt cipő, mivel a kifelé döntött sarkú lábbeli korrigálja a boka bedőlését. Így nem fog megfájdulni benne a kicsi lába. Továbbá azt is tudni kell, hogy a supinalt cipő esetében a betét nélküli támasztás hosszan előre nyúló, erős, magas kéreggel történik.

Az ék alakú alátámasztás biztosítja a boka bedőlésének megakadályozását. Ilyen egészséges, de ugyanakkor rendkívül mutatós gyereklábbelik vásárolhatóak a levendulagyerekcipo.hu webáruházból. Ide ajánlott ellátogatnia, ha igazán jó lábbelit szeretne venni a csemetéjének, illetve akkor is, ha egészségügyi okokból kifolyólag szüksége van egy ilyen modellre.

A webshopban megtalálhatóak a Szamos, Salus, Maus, Supi+ és a Ponte20 márkák gyártmányai. Fontos információ az is, hogy a supinalt cipő elszámolható az Egészségpénztárral. Kislányoknak és kisfiúknak egyaránt vannak fazonok a kínálatban.