Kerékpártartó bérlés előnyös feltételekkel

A kerékpártartó bérlés előnyei
A kerékpártartó bérlés előnyei

A tavaszi és nyári aktív pihenési forma a kerékpározás, ami napjainkban reneszánszát éli. Ilyenkor sokan indulnak útnak egy jó kis túrára a családdal vagy a nagy tömegeket megmozgató sportrendezvényekre.

De a biciklik biztonságos szállításának érdekében, tanácsos a kerékpártartó bérlés lehetőségének a megfontolása. Ezt könnyen megteheti a budapesti Hekki Kft. üzletében, ami a remek minőségű Thule szállítóeszközök forgalmazásával és kölcsönzésével foglalkozik.

Megéri tőlük bérelni kerékpártartót, mert a termékeik nagyon jó minőségűek, a cég szakemberei pedig ingyen felszerelik a bérelt termékeket, ráadásul egyetlen napra is bérelhet. Ebben az esetben természetesen csak egy napra való bérleti díjat kérnek.

Tehát a kerékpártartó bérlés nagyon könnyen elintézhető és általa teljes biztonságban szállíthatóak a bringák. Háromféle kerékpártartót lehet bérelni, tetőcsomagtartóra rögzíthető, vonóhorogra, valamint a hátsó ajtóra szerelhető változatot. Praktikus és pompás megoldást kínál a kerékpártartó bérlés, amit ajánlott kipróbálni Önnek is!